Hoffstal
Hoffstal
Hoffstal
Hoffstal
Hoffstal
Hoffstal
Hoffstal
Hoffstal

Bed and Breakfast de Hoffstal

Er toch nog eventjes corona-proof tussenuit? Dat kan bij de Hoffstal! Fietsen, wandelen en tot rust komen.
Kijk op www.bestelleninteylingen.nl voor alle bezorgmaaltijden.


Welkom op de website van Bed and Breakfast De Hoffstal. Deze voormalige paardenstal uit 1928, inmiddels gerenoveerd tot B&B, bevindt zich in één van de oudste lanen van het dorp Sassenheim in de gemeente Teylingen. De luxe kamers, die vernoemd zijn naar de allereerste eigenaren, zijn voorzien van eigen badkamer, airconditioning, TV en gratis WiFi. Het ontbijt wordt klaargezet in de algemene ruimte alwaar elke kamer beschikt over een eigen koelkast. Op uw kamer geniet u vervolgens in alle rust van het ontbijt.

Sassenheim is, mede door de centrale ligging langs de A44, een uitstekende uitvalsbasis voor een meerdaags verblijf met vele mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten het hele jaar door. Op loopafstand van de B&B bevinden zich o.a. het winkelcentrum met het schitterende Park Rusthoff. Sassenheim beschikt ook over een treinstation, gelegen aan de Schiphollijn. Amsterdam, Leiden, Den Haag en Rotterdam zijn vanaf hier goed en snel bereikbaar. Op fietsafstand bevinden zich de Kagerplassen, de duinen, het strand, de bollenvelden en niet te vergeten Het Bloemenpark Keukenhof. Tal van fiets-en wandeltochten zijn mogelijk in deze Duin- en Bollenstreek met zijn gezellige dorpen zoals o.a. Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Katwijk. B&B De Hoffstal ligt op loopafstand van de route van het jaarlijks in april gehouden evenement het Bloemencorso van de Bollenstreek.

Graag tot ziens in B&B De Hoffstal!

(B&B De Hoffstal houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM betreffende de Coronapandemie)

Te doen in de Omgeving

Amsterdam
Dé hoofdstad van Nederland. Bekend om z’n grachtengordel die tot het werelderfgoed behoort. Maak een rondvaart, bezoek het Rijksmuseum of struin door de Jordaan. Vanuit Sassenheim is Amsterdam uitstekend bereikbaar per trein. Op treinstation Sassenheim kun je de auto gratis parkeren en vanaf onze B&B fiets je in 5 minuten naar het station.
Lees meer »
Noordwijk
Op ongeveer 8 kilometer vanaf onze B&B ligt aan de Noordzee de badplaats Noordwijk. Ideaal voor een fietstocht, maar ook goed te bereiken met de auto voor een dagje strand. Is het geen strandweer? Bezoek dan ruimtevaartmuseum Space Expo, het officiële bezoekerscentrum van ESA ESTEC.
Lees meer »
Kagerplassen
De Kagerplassen is een stelsel van veenplassen centraal gelegen in de Randstad, tussen Amsterdam en Leiden, dat als recreatiegebied en als visgrond wordt gebruikt. De plassen liggen tussen Warmond, Oud Ade, de Haarlemmermeer en Sassenheim, grotendeels in de gemeente Teylingen. Het is het oudste watersportgebied van Nederland. Vanaf onze B&B bevindt zich op 5 minuten rijden en 7 minuten fietsen Jachthaven Jonkman waar u een sloep kunt huren voor een vaartochtje over de Kagerplassen naar bijvoorbeeld Leiden. Huur een zeilboot in de Buitenkaag of fiets de pontjesroute.
Lees meer »