Hoffstal
Hoffstal
Hoffstal
Hoffstal
Hoffstal
Hoffstal
Hoffstal
Hoffstal
Hoffstal
Hoffstal

Bed and Breakfast de Hoffstal

Huur van te voren uw fietsen bij rentabikevandam.nl


Welkom op de website van Bed and Breakfast de Hoffstal. Deze voormalige paardenstal uit 1928, inmiddels gerenoveerd tot B&B, bevindt zich in één van de oudste lanen van het dorp Sassenheim in de gemeente Teylingen. De luxe kamers zijn voorzien van eigen badkamer, airconditioning, televisie en gratis WiFi. Het ontbijt wordt klaargezet in een gezellige mand. Elke kamer beschikt over een eigen koelkast. Op uw kamer geniet u in alle rust van het ontbijt.

Sassenheim is, mede door de centrale ligging langs de A44, een uitstekende uitvalsbasis voor een meerdaags verblijf met vele mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten het hele jaar door. Op loopafstand van de B&B bevinden zich o.a. het winkelcentrum met gezellige restaurantjes en het schitterende Park Rusthoff. Sassenheim beschikt over een treinstation, gelegen aan de Schiphollijn. Amsterdam, Leiden, Den Haag en Rotterdam zijn vanaf hier goed en snel bereikbaar. Op fietsafstand bevinden zich de Kagerplassen, de duinen, het strand, de bollenvelden en niet te vergeten het Bloemenpark Keukenhof. Tal van fiets- en wandeltochten zijn mogelijk in deze Duin- en Bollenstreek met zijn gezellige dorpen en steden zoals Leiden, Lisse, Haarlem, Noordwijk, Noordwijkerhout en Katwijk. B&B de Hoffstal ligt ook op loopafstand van de route van het jaarlijks in april gehouden Bloemencorso van de Bollenstreek.

Graag tot ziens bij ons in B&B de Hoffstal!

 

Te doen in de Omgeving

Keukenhof Lisse
Bloemenpark Keukenhof is één van de meest bekende toeristische trekpleisters van Nederland. In het voorjaar verandert dit park in een prachtige bloemenzee van tulpen, narcissen en hyacinten. Vergeet ook vooral niet Kasteel Keukenhof te bezoeken. Vanaf onze B&B is de Keukenhof goed bereikbaar met de auto (12 min.) en met de fiets (25 min.)
Lees meer »
Noordwijk
Op ongeveer 8 kilometer vanaf onze B&B ligt aan de Noordzee de badplaatsen Noordwijk en Katwijk. Ideaal voor een fietstocht, maar ook goed te bereiken met de auto voor een dagje strand. Bij de mooie , hippe strantenten is het goed toeven. Is het geen strandweer? Bezoek dan ruimtevaartmuseum Space Expo, het officiële bezoekerscentrum van ESA ESTEC.
Lees meer »
Leiden
Leiden biedt een scala aan bijzondere winkels, waar je met plezier een dagje gaat shoppen. De Haarlemmerstraat is de belangrijkste winkelstraat van Leiden met veel grote winkelketens. Het Pieterskwartier, de historische wijk rondom de Pieterskerk, met zijn smalle straten en stegen, wordt ook wel het Quartier Latin van Leiden genoemd. Maar ook aan de Burgsteeg, Nieuwstraat, Hogewoerd en Doezastraat heb je voldoende keuze aan aparte winkels. Op woensdag en zaterdag vind je op de kades van de Botermarkt, Vismarkt, Aalmarkt en Nieuwe Rijn een uitgebreide warenmarkt.
Lees meer »